(Not) just another update – Het vervolg

2015-08-23 10.42.05De laatste exemplaren

Oké, er is zoveel te vertellen, dat ik bijna niet weet waarmee te beginnen. Misschien dan maar met het belangrijkste: (NOT) JUST ANOTHER SHOW is dan eindelijk officieel verschenen!

Afgelopen vrijdagavond was dan eindelijk de presentatie van het boek. In aanloop naar de presentatie toe maakte ik me wel een beetje zorgen of er wel mensen op af zouden komen, want het bleek toch niet zo’n heel gunstig moment te zijn (Lowlandsweekend, veel mensen die nog met vakantie gingen etc.). Die zorg was onterecht, ik was blij verrast en trots hoeveel mensen de moeite hebben genomen om op deze prachtige zomeravond naar dB’s te komen. Het was echt een superavond! En er komt een vervolg op, want op 31 oktober zal ik een expositie openen in – jawel- dB’s. Daar kom ik later nog wel op terug, maar zet die datum maar alvast in je agenda…

Behalve een hele mooie opkomst bij de presentatie, kreeg (NOT) JUST ANOTHER SHOW de nodige aandacht in de (sociale) media. Op 3VOOR12/Utrecht verscheen een mooi interview, Noisey publiceerde alvast een voorselectie, festival Le Guess Who? besteedde aandacht aan het boek op Facebook en Twitter en ook in de nieuwsbrief van TivoliVredenburg werd naar (NOT) JUST ANOTHER SHOW verwezen. Heel gaaf!

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik dus al bijna door de oplage heen ben. Zoals je op de foto kunt zien heb ik nog maar 13 van de 50 exemplaren over. Dat het zo hard zou gaan had ik niet verwacht. Een tweede druk ligt in het verschiet, maar of die er ook echt komt weet ik nog niet. Als verzamelaar van fotoboeken vind ik het zelf altijd wel extra tof om iets exclusiefs in handen te hebben. Dat weerhoudt me er van om een nieuwe oplage te laten drukken. Mocht je nog twijfelen of je het boek wilt aanschaffen (dat kan HIER), dan zou ik dat toch maar niet al te lang blijven doen.

Of je moet erop gokken dat je het boek bij 3voor12/Utrecht wint. Want later deze week gaat deze Utrechtse muzieksite het eerste exemplaar weggeven dat ik afgelopen vrijdag aan hoofdredacteur Marc van der Laan heb uitgereikt. Omdat het publiek in (NOT) JUST ANOTHER SHOW een net zo belangrijke rol speelt als de bands, leek het mij een mooi gebaar om dat eerste exemplaar aan te bieden  aan de Utrechtse concertbezoekers. Mocht je kans willen maken, hou dan dus de website van 3voor12/Utrecht en mijn blog in de gaten!